+
Zoeken in onze voorraad...
ANTHURIUM CALIF. H 60  POT 17

ANTHURIUM CALIF. H 60 POT 17

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 21,50

en flamboyante flamingoplant
De Anthurium staat terecht al jaren hoog op verlanglijstjes. Je kent hem misschien ook wel als flamingoplant. Deze geliefde kamerplant maakt met zijn glimmende groene blad, gekleurde schutbladeren en vrolijke kolf echt een statement. Een witte Anthurium zorgt voor een serene look, terwijl felgekleurde soorten een levendige uitstraling hebben. De binnenplant pas in elk interieur, wat hem een reputatie geeft als cadeauplant. Je ziet de Anthurium meestal in het rood, maar je vindt hem ook in het roze, paars, oranje, geel, wit of groen.

Geef één tot twee keer per week wat lauw water. De potkluit mag niet helemaal droog zijn, maar moet vochtig blijven. Als de plant te nat staat, is de grond zwart in plaats van bruin en giet je beter wat minder.
De flamingoplant vindt het prettig om af en toe besproeid te worden. De Anthurium geeft nieuwe bloemen en bladeren nadat de oude bladeren en bloemen verkleuren. Gele bladeren en verdorde bloemen kun je dan weghalen. Glimt het blad mooi? Dan is hij helemaal tevreden.


Voeg dit product toe aan jouw:

Schrijf een review